Porträttbild av fotograf Kajsas Foto

CHILD PHOTGRAPHY WITH KAJSAS FOTO IN SKÅNE

ABOUT CHILDREN´S PHOTOGRAPHY /

AND SIBLINGS PHOTOGRAPHY

Mitt fokus under er fotografering är att barnen ska ha roligt och att jag fångar deras naturliga jag.
Jag gör både barnfotografering i studio och utomhus i Lund med omnejd. Kajsas Foto erbjuder studiofotografering i min ljusa dagsljusstudio i Lund. Studion vid Linero centrum där det finns bra parkeringsmöjligheter och busshållplats precis utanför studion.
 
När vi ses i studion i Lund eller i Hörby finns där en uppbyggd miljö som är perfekt för att ta ljusa spontana, lekfulla bilder. När vi ses för utomhusfotograferingar väljer jag en plats utifrån vad som blir bäst fotomässigt och utifrån hur gamla barnen är samt väderlek. Det kan t.ex. vara ett grönområde eller en strand. Platserna väljs ut med omsorg beroende på årstid.
 
barnfotografering / syskonfotografering av barnfotograf Kajsas Foto

UNDER FOTOGRAFERINGEN

En barnfotografering tar ca 30 min - 45 min och barnen får leka under tiden. Beroende på ålder på barnen så anordnar jag lekar och olika uppdrag som de får göra, speciellt på utomhusfotograferingar där vi är mer rörliga.
Ingen förberedelse krävs, men var beredd på att jag emellanåt tar er föräldrar till hjälp.

barnfoto av porträttfotograf -kajsas foto - Lund, Skåne

EFTER FOTOGRAFERINGEN

Efter fotograferingen redigerar jag bilderna. Efter ett par veckor, när redigeringen är klar, får ni kika på bilderna i ett webbgalleri. Via galleriet väljer ni vilka bilder ni vill beställa.
Ni väljer själva om ni vill köpa bilderna som färdiga fotoprodukter (t.ex. förstoringar, tavlor eller album) eller som digitala filer som ni själva framkallar.

Priser för barnfotografering

Barnfotografering – 950 kr (Kostnad för fotograferingstiden, förberedelser och redigering. Bilder ingår ej. Betalas vid bokning och är ej återbetalningsbar vid avbokning)
Tryckta förstoringar kostar från – 390 kr
Digitala högupplösta bilder – 490 kr / st
Paketpris 10 st digitala högupplösta bilder – 4500 kr

Bilderna väljs ut i ett webbgalleri och du väljer själv när du sett bilderna om du vill göra tryckta förstoringar, album, väggtavlor av bilderna eller om du vill köpa digitala högupplösta filer som du själv kan göra förstoringar av. Jag erbjuder ett stort utbud av olika förstoringar, wall arts, fotoalbum mm.

Fotografering sker på vardagar. Vid bokning på helg tillkommer helgtillägg 500 kr.
Jag utför barnfotograferingar utomhus över hela Skåne. Om du önskar fotografering på en plats som är kortare än 3 mil från Lund eller Hörby utgår ingen kostnad för milersättning.

FAQ

VILKA KLÄDER SKA VI TA MED?

hur lång tid tar fotograferingen?

Det går bra att ta med olika outfits så kan vi kika tillsammans om ni vill ha hjälp att välja. Om barnet / barnen orkar kan vi ta bilder i någon mer outfit.

Fotograferingen tar kring 30-45 min. Det är viktigt att barnet / barnen känner sig trygga så vi börjar alltid lugnt och låter de komma in i det. En del barn har lång startsträcka när de träffar någon ny och andra kommer igång direkt. Vi fotar inte hela timmen utan vi pausar och leker mycket. Ibland tar fotograferingen kortare tid då jag känner att jag fått många bra varierande bilder. Allt anpassas utifrån hur barnet / barnen reagerar.

Vad händer om vi blir sjuka?

Om ni har oturen att bli sjuka så hittar vi en ny tid längre fram till er.

BEHÖVER VI TA MED NÅGOT?

Barnfotografering av barnfotograf Malmö Kajsas foto

Om ni själva har någon specifik rekvisita som ni vill ha med på bilderna så får ni gärna ta med det. Annars har jag en hel del spännande saker i studion för barn att leka med. De flesta sakerna är i ljusa pastelliga färger för att passa in i miljön och ge ett vilsamt intryck. Barnet och dennes olika intressanta uttryck är i centrum, eller om det är syskon, även deras connection med varandra, så det behövs inte mycket rekvisita för att göra bilden bra.

Annars räcker det att ni packar ner det nu brukar när ni ska vara borta en stund. Om det är ett mindre barn är det bra att ta med t.ex. blöjor, napp / amningsnapp om det används mm. Skötbord finns i studion.

INFO & BOKNING

Vill du boka eller har du frågor om fotografering? Fyll i formuläret nedan. Jag återkommer alltid inom 24 h på vardagar så om du inte fått svar, kolla skräpposten eller kontakta mig igen!

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM